Të Fundit

Forumi Rinor

Video: 250 Shporta të Kurban Bajramit 2020

110917012_1603594573123019_6244855223883262382_n

Të dashur bamirës, mbrëm i kompletuam 250 shportat e Kurban Bajramit për 250 familje. Sot jemi duke bërë shpërndarjen në krejt teritorin e Ulqinit (qytet dhe fshatra) si dhe në zonën e Krajes. Amaneti juaj, po shkon në vendin e duhur. Zoti ju shpërbleft dhe ju shtoft pasurinë. Me respekt, imami i xhamisë. 26.07.2020 Kliko këtu për ta parë videon Shfaq »

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 220 Shportave të Ramazanit

99360956_1550809268401550_5662556596115341312_o

Të dashur vëllezër e motra, të nderuar bamirës. Përfunduan edhe orët e fundit të muajit të shenjtë të Ramazanit, ku festa e madhe e Fitër Bajramit trokiti në çdo derë të muslimanit, e pa dyshim aktiviteti humanitar “SHPORTA E RAMAZANIT” përfundoj aktivitetin e vet për të 8-tin vit me rradhë. Shporta Ramazanit këtë vit trokiti në 220 familje, të Komunës ... Shfaq »

Ju ftojmë në aksionin humanitar “Shporta e Ramazanit 2020”

93901613_2598802963735910_220318117044158464_n

E dime që ky Ramazan do të jetë ndryshe për mbarë botën mbarë, e në veçanti tek ne, ku do ta kalojmë në shtëpi, me familjen më të ngushtë. Do ta kalojmë të izoluar dhe të kufizuar në lëvizjet tona nga pandemia e Covid-19 që e ka kapluar krejt globin. Nëse ato familje në nevojë që ishin dhe që ju ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës tuboi ndihma me rastin e tërmetit në Shqipëri…

78415998_1391317907684021_6523825743737126912_o

Gjatë javës në Xhaminë e Klleznës, Forumi Rinor ka tubuar veshmbathje, batanije, jorgana, produkte ushqime si dhe ato higjenike, siç po i shihni në foto, ndërsa në vlerë monetare janë mbledhur 490 euro dhe 40 dollar. Andaj krejt kjo ndihmë, sot u dërgua tek miqët tanë, për tju përcjellur vëllezërve dhe motrave tona të prekura nga termeti. Andaj aktiviteti jonë ... Shfaq »

250 shporta të Kurban Bajramit 2019

2014-07-06-10-24-46

Miqt e mi, Ju njoftojmë se këto ditë u blenë 250 shporta të Kurban Bajramit, për 250 familje. Shporta e Bajramit do të ketë po të njëjtat produkte ushqimore siç kishte Shporta e Ramazanit, ku gjatë muajit Ramazan u shpërndan 261 shporta të ramazanit për 261 familje, dhe pjesa e mbetur e të hollave nga donatorët e shumtë që kontribuan ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 236 Shportave të Ramazanit 2019

61657282_1240616142754199_8900586011696824320_n

Aksioni ende vazhdon deri në Natën e Bajramit, andaj miqt e mi ju mirëpresim në ndihmen tuaj. Ju njoftojmë se sot u paketuan 200 shportat e Ramazanit për 200 familjet në nevojë, dhe 36 shporta të tjera vec i kemi shpërndarë më herët. Gjithsejt 236 shporta Ramazani. Me emrin e Zotit fillojmë shpërndarjen në krejt teritorin e Ulqinit dhe Krajës. ... Shfaq »

Filluam sot si fillim me blerjen e 200 shportave te Ramazanit….

59761601_1227199614095852_156714620667559936_n

Miqt e mi. Filluam sot si fillim me blerjen e 200 shportave te Ramazanit, per 200 familje. Aksioni ende vazhdon deri ne Naten e Bajramit, andaj miqt e mi ju mirepresim ne ndihmen tuaj. Ju falenderojm qe na besuat pasurine tuaj, andaj shtate vite me ju, na kane bere qe edhe me tutje te vazhdojme ndihmen ndaj nevojtareve me vendoshmeri ... Shfaq »