Të Fundit

Forumi Rinor

Forumi Rinor: “Të festojmë së bashku”, në Ulqin dhe Katërkollë.

2016-09-09-11-11-13

Ditën e Enjte në Katërkollë dhe të Premtën në Ulqin, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës realizoi kampanjën me moton “Të festojmë së bashku”, i cili realizohet për të tretin vit me radhë në prag të festës së Kurban Bajramit. Me anë të këtij aktiviteti aktivistët dhe aktivistet e Forumit Rinor të Xhamisë së Klleznës, treguan dhe uruan qytetaret e ... Shfaq »

FITËR BAJRAMI – XHAMIA E KLLEZNËS, 05.07.2016

2016-07-05 06.17.16

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja e Qazim Kurtit. Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Forumi Rinor i Xhamisë. Zoti e shpërbleftë familjen Kurti për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin. Shfaq »

Xhamia e Klleznës shpërndau 226 shporta, për 226 familje në nevojë.

2016-07-02 22.10.55

Të dashur vëllezër e motra Përfunduan edhe orët e fundit të muajit të shenjtë të Ramazanit, ku festa e madhe e Fitër Bajramit trokiti në cdo derë të muslimanit, e pa dyshim aktiviteti humanitar “SHPORTA RAMAZANIT” përfundoj aktivitetin e vet për të 4-tin vit me rradhë. Shporta Ramazanit këtë vitë trokiti në 226 familje, të Komunës së Ulqinit, të rrethit ... Shfaq »

Forumi Rinor organizoj Iftarin, 01.07.2016

2016-07-01 20.45.33

FORUMI RINOR i Xhamisë së Klleznës, me datën 01.07.2016, Naten e Kadrit, e Xhuma shtroj iftar tradicional për të gjithë anëtarët e forumit në oborrin e xhamisë. Iftari u organizua nga vetë anëtarët e forumit, ku përpos anëtarëve prezent ishin Këshilli dhe Imami i Xhamisë. Pjesëmarrës në këtë iftar ishin të rinj dhe të reja të fshatit Kllezën. Forumi Rinor ... Shfaq »

Filloi aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit” – 4 vite me ju.

SHPORTA E RAMAZANIT = 2016 - A3

XHAMIA E KLLEZNËS – Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, për të katërtin vit me radhë ndërmerr aktivitetin e radhës humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në ... Shfaq »

Ana e Malit fituese e turnirit në futboll të organizuar nga Bashkësia Islame – Ulqin

2016-04-17 20.59.22

Mexhlisi i Bashkësise islame në Ulqin ka organizuar futboll të vogël për xhematet e të gjitha xhamiave në kuadër të tij. Turniri ka përfunduar të dielën me 17.04.2016 me finalen në mes të xhamisë Brajshe-Katërkolle kundër Kollomzes. Qëllimi i këtij turniri që ishte i pari i këtij lloji, ishte që xhematet të njiheshin në mes vete, të afrohen dhe të ... Shfaq »

Fitore e ekipit të Xhamisë së Klleznës: Kllezna – Selita 4:3 (20.03.2016)

2016-03-20 15.40.45

Ju njoftojmë me ecurinë e ekipit të Xhamisë së Klleznës, ku sot ditën e Diele ora 16:00, u zhvillua ndeshja e parë e jona në turnirin e futbollit të vogël, të organizuar nga Bashkësia Islame në Ulqin, ku ekipi i Xhamisë së Klleznës u përball me ekipin e Xhamisë së Selitës dhe bënë një lojë shumë të mirë dhe një ... Shfaq »

Turnir në futboll të vogël: fillon me 19.03.2016, përfundon me 23.04.2016.

6ff69631438c0506707a280314ef2019df671491b40f47d0bc707ba6c0e11083

Sonte në zyrën e Mexhlisit të Bashkësisë islame në Ulqin u hodh shorti i ekipeve të futbollit për xhematet e M.B.I. në Ulqin në prani të kryeimamit mr. Ali ef. Bardhi, sekretarit, koordinuesit të turnirit z. Safet Kaleziq dhe perfaqësuesve të ekipeve të xhematëve të xhamiave. Në këtë turnir marrin pjesë 19 xhamia. Turniri fillon me 19.03.2016 dhe përfundon me ... Shfaq »

Program dy ditorë me rastin e përkujtimit të lindjes së hz. Muhamedit a.s. (E Shtunë – E Dielë, 02-03.01.2016)

MUHAMEDI - 19

Të nderuar besimtarë të besimit islam. Kemi nderin të ju ftojmë të gjithëve familjarisht që të merrni pjesë në këtë kremtim i cili do të mbahet gjatë dy ditëve në Xhaminë e Klleznës. E SHTUNË:  Programi do të fillojë natën e së Shtunës mbrëma me 02.01.2016, të përgatitur nga Forumi Rinor i xhamisë, në kuadër të projektit Kinemaja Islame, e ... Shfaq »

Forumi Rinor organizoj kampanjën me moton “Të festojmë së bashku”, në Ulqin dhe Katërkollë.

20150922_111536

Në kuader të Xhamisë, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës vitin e dytë radhazi realizoj kampanjën me moton “Të festojmë së bashku”, ku kampanja u realizua ditën e martë nga aktivistët e Forumit Rinor. Kampanja është mbajtur në Ulqin dhe në Katërkollë. Qëllimi i kampanjës së realizuar ishte që të japim disa mesazhe te bukura profetike në prag të festës ... Shfaq »