Të Fundit

Forumi Rinor

Xhamia e Klleznës tuboi ndihma me rastin e tërmetit në Shqipëri…

78415998_1391317907684021_6523825743737126912_o

Gjatë javës në Xhaminë e Klleznës, Forumi Rinor ka tubuar veshmbathje, batanije, jorgana, produkte ushqime si dhe ato higjenike, siç po i shihni në foto, ndërsa në vlerë monetare janë mbledhur 490 euro dhe 40 dollar. Andaj krejt kjo ndihmë, sot u dërgua tek miqët tanë, për tju përcjellur vëllezërve dhe motrave tona të prekura nga termeti. Andaj aktiviteti jonë ... Shfaq »

250 shporta të Kurban Bajramit 2019

2014-07-06-10-24-46

Miqt e mi, Ju njoftojmë se këto ditë u blenë 250 shporta të Kurban Bajramit, për 250 familje. Shporta e Bajramit do të ketë po të njëjtat produkte ushqimore siç kishte Shporta e Ramazanit, ku gjatë muajit Ramazan u shpërndan 261 shporta të ramazanit për 261 familje, dhe pjesa e mbetur e të hollave nga donatorët e shumtë që kontribuan ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 236 Shportave të Ramazanit 2019

61657282_1240616142754199_8900586011696824320_n

Aksioni ende vazhdon deri në Natën e Bajramit, andaj miqt e mi ju mirëpresim në ndihmen tuaj. Ju njoftojmë se sot u paketuan 200 shportat e Ramazanit për 200 familjet në nevojë, dhe 36 shporta të tjera vec i kemi shpërndarë më herët. Gjithsejt 236 shporta Ramazani. Me emrin e Zotit fillojmë shpërndarjen në krejt teritorin e Ulqinit dhe Krajës. ... Shfaq »

Filluam sot si fillim me blerjen e 200 shportave te Ramazanit….

59761601_1227199614095852_156714620667559936_n

Miqt e mi. Filluam sot si fillim me blerjen e 200 shportave te Ramazanit, per 200 familje. Aksioni ende vazhdon deri ne Naten e Bajramit, andaj miqt e mi ju mirepresim ne ndihmen tuaj. Ju falenderojm qe na besuat pasurine tuaj, andaj shtate vite me ju, na kane bere qe edhe me tutje te vazhdojme ndihmen ndaj nevojtareve me vendoshmeri ... Shfaq »

U mbajt Mevludi tradicional për Muhamedin a.s.

2018-12-23 14.04.47

Nga programi “Muhamedi a.s. Krenaria e njerëzimit” në mesditën e ditës së Dielë, me 23.12.2016, pas faljes së namazit të drekës në Xhaminë e Klleznës u mbajt Mevludi tradicional për nder të përkujtimit të lindjes së Pejgamberit tonë të dashur Muhamedit a.s. Në këtë Mevlud tradicional morën pjesë imam të xhamive të tjera të rrethinës si dhe familjar të ndryshëm si vendas ... Shfaq »

Gjithsejt: 465 shporta per 465 familjeve ne nevoje.

2018-08-18 15.31.41

Të dashur vëllezër e motra Ju njoftojmë se për të gjashtin vit me radhë Xhamia e Klleznës shpërndau Shporten e Bajramit si aksion humanitar në ndarjen e ndihmave që u dedikohet familjeve në gjendje të rënduar ekonomike në tërë teritorin e komunës së Ulqinit me rrethinë dhe në Krajë. Në netët e Kurban Bajramit, konkretisht 2-3 ditë para Bajramit, Xhamia ... Shfaq »

Sofra e Bajramit në Xhaminë e Klleznës, 21.08.2018

2018-08-21 07.07.56

Mbas namazit të Kurban Bajramit, në oborrin e xhamisë si çdo bajram (tashmë tradicional) patëm të shtruar sofren e mëngjesit me ushqim dhe pije. Kësaj rradhë sofrën e bajramit e shtroi familja e Hamdi Kurtit, duke lutur Zotin tju shtojë bereqetin dhe njëherit duke iu uruar të gjithëve festën Kurban Bajramit. Zoti ju bekoftë.   Shfaq »