Të Fundit
Xhamia e Klleznës trokiti në derën e 205 familjeve në nevojë.

Xhamia e Klleznës trokiti në derën e 205 familjeve në nevojë.

Të dashur vëllezër e motra, të nderuar bamirës.
Shporta Ramazanit këtë vit trokiti në 205 familje, të Komunës së Ulqinit, zonës së Anës së Malit, dhe të Krajës. Aktiviteti humanitar në Xhaminë e Klleznës ”Shporta e Ramazanit” është realizuar me sukses dhe pa kurrfarë pengesash, edhe përkundër kufizimeve që patëm me rastin e pandemisë.

Në emrin tim personal si imami i xhamisë, në emër të këshillit të Xhamisë së Klleznës, në emër të gjithë atyre familjeve në nevojë përcjelli falenderimet dhe lutjet që ju dedikohen juve që i ndihmuat ata në këto ditë: Allahu jua shumëfishoftë pasurinë, ju mbrojtë nga e keqja, ju mbrojtë familjen dhe të afermit tuaj, dhe çdo lutje e juaja u pranoftë tek Allahu Fuqiplotë.

Nëntë vite sukses patëm, nëntë vite trokitem në dyert tuaja, nëntë vite sollem tek ju një buzëqeshje, shpresojmë se kështu do të vazhdojmë edhe më tutje, deri atëherë mirë u takofshim në aktivitetet e rradhës.

Me respekt, Imami i xhamisë
Senad ef. Maku.

viber_image_2021-05-09_13-13-39 viber_image_2021-05-09_13-13-40 viber_image_2021-05-09_13-13-40g 187967509_1856941231121684_1779748140536777555_n 188460129_1856941341121673_1748852103335882211_n 187170523_1856941331121674_7073019468582576003_n 187540547_1856941344455006_1474206326250353368_n 187503944_1856941327788341_8933646414646284900_n 187583682_1856941301121677_8925785169550972726_n 186581588_1856941351121672_4310709342072552717_n

Shporta ka pasë këtë përbërje:
Produkte ushqimore:

5 kg. miell gruri; 5 kg. miell misri (kollomoqi); 5 l. voj lulesh; 1 l. voj ulliri; 2 kg. oriz; 1 kg. sheqer; 3 kesa makarona; 3 kesa supa; 250 gr. veget; 1 kuti shtrudël keks.
Produkte higjienike:

3 kg. deterxhet për rroba; 1 l. deterxhent për enë; 1 l. shampon për flokë; 1 pastë për dhëmbë, si dhe 2 sapuna për duar.