Të Fundit

Pyete Hoxhën

Pyetjet tuaja drejtuar imamit të xhamisë

Vizitorë të nderuar, përmes kësaj rubrike ju lirisht mund t’i parashtroni pyetjet tuaja që kanë të bëjnë me fenë dhe me kulturën islame. Atyre do t’u përgjigjet imami i xhamisë së Klleznës.

Pyetjet tuaja mund të na i dërgoni përmes:
1. Rubrikës së më poshtme
2. Përmes Celularit me SMS në VIBER në nr. mob: +382 69 649 664
3. Përmes E-mail adresës: [email protected]

Gjithashtu përgjigjja do të postohet në webfaqen tonë në afatin optimal.

Vërejtje:
Ju lutemi, jepeni e-mail adresën e saktë që të mund t’ju përgjigjemi. Nëse brenda dy-tri ditësh nuk merrni dot përgjigje nga ne, kjo do të thotë se na keni dhënë e-mail adresën e gabuar.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin dhe ju mirëpresim!

Formulari kontaktues: