Të Fundit

Forumi Rinor

Kllezna fiton përsëri Ligën e Anës së Malit 2023

viber_image_2023-06-26_16-41-42-226

Për rreth një muaj në kompleksin sportiv Ilirët në Brajshë të Anës së Malit u mbajt Liga e futbollit të vogël të kësaj zone. Përveç numrit të madh të të rinjëve që morën pjesë në këtë aktivitet si lojtarë apo edhe shikues, ajo që bie në sy më së shumti është mënyra e organizimit e cila meriton notën më të ... Shfaq »

TELEGRAM URIMI PËR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

10559743_338426879639801_6465307413462275032_n

Telegram urimi Të nderuar xhematlinjë, miq dhe dashamirë. Ditët e bekuara të muajit të Ramazanit po kalojnë. Jemi në prag të festës së Fitër – Bajramit ditës teksa i kurorëzojmë ibadetet tona kur Allahu i shpërblen robët e Tij të devotshëm. Në këtë festë të madhe shpirtërore si dhe gjithmonë, të mos harrojmë që të mendojmë edhe për ata që ... Shfaq »

Ju ftojmë në aksionin humanitar “Shporta e Ramazanit 2023”

viber_image_2023-03-26_13-00-45-064

XHAMIA E KLLEZNËS – vazhdon aksionin humanitar gjatë tërë muajit Ramazan. Ku, për të njëmbëdhjetën vit me radhë ndërmerr aktivitetin humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar, e cila është urëlidhëse mes jush dhe nevojtarëve. Kërkojmë, që, për hatër të Zotit, të startojmë me 10 euro, t’i nxjerrim nga xhepi ynë, ku me mjetet që do të mblidhen, do ... Shfaq »

U mbajt manifestimi familjarë me rastin e përkujtimit të lindjes së Hz. Muhamedit a.s.

316032193_2306687662813703_4151897119501251562_n

Në mbrëmjen e së Dielës, me 20.11.2022, pas faljes së namazit të akshamit në Xhaminë e Klleznës u organizua Mevludi tradicional për nder të përkujtimit të lindjes së Pejgamberit tonë të dashur Muhamedit a.s. Në këtë Mevlud tradicional morën pjesë imam të xhamive të tjera të rrethinës si dhe familjarë të ndryshëm si vendas dhe të tjerë që na nderuan ... Shfaq »

Kllezna fiton Ligën e Anës së Malit 2022

2022-06-20 09.50.52

Natë magjike sportive në praninë e mbi 700 shikuesve ishte ajo e së dielës mbrëma në objektin sportiv ‘‘Ilirët’’ në Brajshë ku u përmbyll me shumë sukses liga e futbollit të vogël të Anë së Malit. Mbrëmja e ndeshjes finale ishte gërshtetuar siç është më së së bukur ku organizatorët ishin përjekur dhe ja kanë arritur në tërësi ta realizojnë ... Shfaq »

Ju ftojmë në aksionin humanitar “Shporta e Ramazanit 2022”

277798100_2117673315048473_4283588305988817533_n

XHAMIA E KLLEZNËS – për të dhjetën vit me radhë ndërmerr aktivitetin humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar, e cila është urëlidhëse mes jush dhe nevojtarëve, të cilët do të jenë nga komuna e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë.Kërkojmë, që, për hirë të Zotit, të startojmë me 10 euro, t’i nxjerrim nga xhepi ynë, ta gëzojmë ... Shfaq »