Të Fundit
Përfundoi me sukses Niveli i parë BEGINNER A1 i kursit të gjuhës Angleze në Xhaminë e Klleznës

Përfundoi me sukses Niveli i parë BEGINNER A1 i kursit të gjuhës Angleze në Xhaminë e Klleznës

Sot me 30 janar 2022 u bë shpërndarja e Certifikatave të nivelit të parë – BEGINNER A1, për kandidatët të cilët treguan sukses të lartë gjatë testimit të tyre dhe ishin të rregullt në vijimin e mësimeve përgjatë këtyre tre muajve (06.11.2021 deri 30.01.2022).
 
Nga 18 kandidatët e regjistruar në 3 grupe, 9 kandidatë i morën sot certifikatat, ndërsa 4 të tjerë do ti marrin pas disa orëve të tjera mësimore që do ti kenë deri në përfundimin e nivelit BEGINNER A1.
 
Të dashur kandidatë, ju njoftojmë që, duke parë se grupi i sapo përfunduar BEGINNER A1 treguan rezultate shumë të larta, andaj mësimdhënësja e ka parë të arsyeshme që prej javës tjetër fillojmë nivelin e dytë – PRE-INTERMEDIATE B1, ditëve të shtune dhe të dielave.
 
Gjithashtu ju bëjmë me dije se bëjmë regjistrimin e kandidatëve të rinj për nivelin BEGINNER A1, si dhe për kandidatë tjerë të rinj që kanë njohuri për gjuhën angleze por që dëshirojnë ta ndjekin nivelin PRE-INTERMEDIATE B1.
 
Kandidatët e rinj mund të na kontaktojnë përmes nr. 069 649 664 / 069 981 441
Ju urojmë suksese të mëtutjeshme si dhe mos hezitoni të na kontaktoni që të mësoni gjuhën angleze për një të ardhme më të mirë.
 
Me respekt
Këshilli organizativ.
2021-11-15 18.53.29 2021-11-15 18.53.31 2021-11-15 18.53.35 2021-11-15 18.53.39 2021-11-15 18.53.43 2021-11-28 18.24.50 2022-01-23 16.40.10 2022-01-23 16.40.22 272888181_2064121157070356_6488982726946497949_n 272908776_2064121130403692_8337713451872821738_n 272957634_2064121057070366_4632517552877175183_n 272909930_2064121053737033_1171790719720598560_n 272905788_2064120973737041_8071247460807361475_n 272897946_2064120927070379_7668722030288305823_n 273032507_2064120893737049_8421112064349349430_n 273040478_2064120767070395_5505937225742350573_n 272991308_2064120763737062_790508480758812711_n 272995748_2064120760403729_6946223370904351471_n