Të Fundit
ABONOHU për tu njoftuar me artikujt e ri që postohen në webfaqe…

ABONOHU për tu njoftuar me artikujt e ri që postohen në webfaqe…

ABONOHU për tu njoftuar me artikujt e ri që postohen në webfaqe, çdo material ju dërgohet në emailin e juaj. Mënyrat e abonimit janë kështu:

1. Shkruaj EMAILIN e juaj në rubriken: ENTER EMAIL ADRESS
2. Kliko pastaj në butonin: SUBSCRIBE
3. Në emailin e juaj pas disa minutave ju vjen një email nga webfaqja e xhamisë, ku ju duhet ta hapni dhe të klikoni në linkun e konfirmimit që vjen në adresen e juaj.
4. Kur kryhet kjo atëherë juve çdo njoftim apo material që postohet në webfaqe ju vjen edhe në adresen e juaj elektronike.

Punë të mbarë.

10704437_379725882176567_2612808246726136023_o

Një koment

  1. bravoo,suksese te metejshme Allahu qoft i kenaqur me ju!!

Lini një Përgjigje