Të Fundit
Ju ftojmë në aksionin humanitar “Shporta e Ramazanit 2022”

Ju ftojmë në aksionin humanitar “Shporta e Ramazanit 2022”

XHAMIA E KLLEZNËS – për të dhjetën vit me radhë ndërmerr aktivitetin humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar, e cila është urëlidhëse mes jush dhe nevojtarëve, të cilët do të jenë nga komuna e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë.

Kërkojmë, që, për hirë të Zotit, të startojmë me 10 euro, t’i nxjerrim nga xhepi ynë, ta gëzojmë një babë e nanë, të cilët e kanë gajle se çka të shtrojnë në sofrën e tyre, për evladët e tyre, në këtë muaj të bekuar! Një ndihmë sado e vogël e juaja, një shpresë e madhe për ata.

Bamirës ju faleminderit në emrin tonë si komision dhe në emrin e krejt atyre nevojtarëve.
Zoti ju bekoftë.

Kontribuoni dhe Telefononi në:
069 826 829
069 649 664
(Na kontaktoni për kontributin që ofroni, dhe NE vijmë në vendin e përcaktuar nga ju)

Ulqin, 09.04.2022 – Ramazan 2022.
Komisioni i Shportës së Ramazanit.

277798100_2117673315048473_4283588305988817533_n