Të Fundit
VIDEO: Shporta e Kurban Bajramit 2021

VIDEO: Shporta e Kurban Bajramit 2021

Amaneti juaj besuar neve po realizohet BAMIRËS, sot në Xhaminë e Klleznës u paketuan Shportat e Kurban Bajramit.
Ditët në vijim do të trokasim në dyert e 200 familjeve në nevojë.
Faleminderit në besimin tuaj, Zoti jua dhasht të mirat e kësaj bote dhe të botës tjetër. Amin.