Të Fundit

Shkolla Fetare

KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

SHKOLLA FETARE ISLAME 2017

Të nderuar, Nxënës të shkollave fillore dhe të mesme. Bëhuni pjesë e programit mësimor në Shkollën Fetare Islame në Xhaminë e Klleznës. Regjistrimet përfundojnë ditën e Diele me datë 10.09.2017. Në ora 11:00 do të bëhet regjistrimi, njoftimi me nxënës dhe procesit mësimorë Me respekt, Mësimdhënësi Senad ef. Maku. Shfaq »

PIKNIK me nxënës pranë liqenit të Shasit – 21.05.2017

2017-05-21 13.36.23

Xhamia e Klleznës në bashkpunim me xhaminë e Brajshës dhe xhaminë e Kravarit, ditën e Diel me 21.05.2017, organizuan Piknikun ku kësaj here vendargëtimi ishte pranë Liqenit të Shasit. Pjesë e programit të këtij pikniku ishte, shëtitja në natyrë pranë liqenit, lojëra të ndryshme si futboll, volejboll, tërheqje litarit, vrapimi me thasë etj. Në ora 12:30 kishim përgatitur drekën (ushqimin) ... Shfaq »

Shpërblime për nxënësit e Mësim-Besimit të Xhamisë së Klleznës

2016-10-02-11-37-05

Viti i Ri Islam fillon me muajin Muharrem, i cili llogaritet muaji i parë në kalendarin Islam. Kjo përkujton madhështinë e këtij muaji si dhe migrimin e të dërguarit të fundit Muhammedit a.s. (paqa qoftë mbi të) të bërë nga Mekka në qytetin e Medinës, sakrificën e të dërguarit të Zotit si dhe të atyre që e ndoqën rrugën e ... Shfaq »

KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

KONKURSI 1

Të nderuar, Nxënës të shkollave fillore dhe të mesme. Bëhuni pjesë e programit mësimor në Shkollën Fetare Islame në Xhaminë e Klleznës. Regjistrimet përfundojnë ditën e Diele me datë 18.09.2016. Në ora 11:00 do të bëhet regjistrimi, njoftimi me nxënës dhe procesit mësimorë Me respekt, Mësimdhënësi Senad ef. Maku. Shfaq »

Besmir Asllani nga Çaprajt fitues i lojës shpërblyese

2016-01-24 11.53.53

Të Dielën me datë 24.01.2016, për të dytën vitë me radhë, përfundoj me sukses loja shpërblyese përmes pëlqimeve në facebook për punimin më të mirë me titull: “Poezia, Eseja më e bukur kushtuar Pejgamberit MUHAMED a.s. të organizuar nga Xhamia e Klleznës. Pjesëmarrësit në lojë që kanë ofruar punimet e tyre, dhe lërja në dispozicion të publikut, vizitorëve të profilit ... Shfaq »

LOJË SHPËRBLYESE PËRMES PËLQIMEVE NË FACEBOOK

PER WEB

Të nderuar miq të FCB-ut, nxënës dhe studentë bëhuni pjesë e lojës shpërblyese duke na dërguar Poezinë apo Esenë më të bukur kushtuar të dërguarit MUHAMED a.s. UDHËZIMI SE SI DUHET TË KYÇENI NË LOJË: 1. Merreni fletën punuese nga FCB-ku ose në webfaqjen www.xhamiaeklleznes.com, printojeni në letër A4, nëse nuk keni ku ta printoni atëher merreni një letër A4 ... Shfaq »

Surprizë e këndshme nga nxënësit për mësimdhënësin e tyre…

1908111_10207485022632266_4497366025421078117_n

Nxënësit e Mësim-Besimit i bënë një surprizë të këndshme mësimdhënësit të tyre, imamit të xhamisë në kuadër të përfundimit të shkollimit katër vjeçarë. Imami falënderon publikisht nxënësit e tij në profilin e tij në facebook, duke u shprehur në këtë mënyrë, citoj: Dua ti falënderoj publikisht nxënësit e mi të Mësim-Besimit të cilët më bënë një surprizë të paharruar për ... Shfaq »

Ndarja e shpërblimeve për nxënësit e Shkollës Fetare Islame

2015-07-13 13.03.37

Në Natën e Kadrit me datë 13.07.2015, në Xhaminë e Klleznës u organizuar një program fetarë për nder të Natës së Kadrit, ku përveç xhematit vendas morën pjesë musafir edhe nga vendet tjera përreth duke i dhënë një hijeshi më shumë kësaj natë dhe kësaj xhamie. Mbasi u fal namazi i Teravisë, imami i xhamisë Senad ef. Maku ftoi nxënësin ... Shfaq »