Të Fundit

Shkolla Fetare

MIRËNJOHJE për nxënësin më të mirë të vitit akademik 2012/2013

1425794_253064531509370_1128875707_n

Pas përfundim të pjesës së parë të programit , pasoi ndarja e shpërblimeve për 35 nxënësit e Mësim Besimit të Xhamisë së Klleznës. Nxënësit u shpërblyen në bazë të suksesit të arritur gjatë mësimit të vitit akademik 2012/2013, ku morën edhe certifikatat e këtij niveli të sapo përfunduar. Nga nxënësit shembullorë me notë shkëlqyeshëm, ishin: Riza Kurti, Dorijana Meqikukiq, Edona ... Shfaq »

Manifestimi me rastin e Vitit të Ri dhe Ndarja e shpërblimeve

1452138_253063978176092_413215908_n

Manifestimi me rastin e Vitit të Ri Hixhri dhe Ndarja e shpërblimeve në xhaminë e Klleznës, 03.11.2013 Viti i Ri Islam fillon në ditën e parë të muajit Muharrem i cili llogaritet muaji i parë në kalendarin Islam. Shumë mulimanë përkujtojnë këtë ditë për të përkujtuar madhështinë e këtij muaji si dhe migrimin e të dërguarit të fundit Muhammedit a.s. ... Shfaq »

PIKNIK PRANË DETIT me nxënës – 24.11.2012

302709_138627616286396_72636070_n

PIKNIKU NË BREGDET me rastin e vitit të ri Hixhri 1434, me Nxënësit e Mësimbesimit Islam. Piknikun e kanë organizuar Xhamia e Klleznës në bashkpunim me Xhaminë e Zogajve, Pistullit, Kollomzes dhe xhamia e Selites. Kemi pasur 90 nxenës të Mësimbesimit nga 5 xhamiat e komunës së Ulqinit. Shfaq »