Të Fundit

Shkolla Fetare

Ndarja e shpërblimeve për nxënësit e Shkollës Fetare Islame

2015-07-13 13.03.37

Në Natën e Kadrit me datë 13.07.2015, në Xhaminë e Klleznës u organizuar një program fetarë për nder të Natës së Kadrit, ku përveç xhematit vendas morën pjesë musafir edhe nga vendet tjera përreth duke i dhënë një hijeshi më shumë kësaj natë dhe kësaj xhamie. Mbasi u fal namazi i Teravisë, imami i xhamisë Senad ef. Maku ftoi nxënësin ... Shfaq »

Njoftim për nxënësit: Orari i provimeve dhe lëndët

www

Të nderuar nxënës, ju rikujtojmë se do të mbahen provimet me shkrim për ato nxënës që e kanë obligim ti nënshtrohen testeve. ORARI I PROVIMEVE, LËNDËT: Data 24.05.2015, e Diel, ora 12:00. Grupi i dytë: - Fikh (Kushtet e Islamit, Jurisprudenca Islame) - Akaid (Kushtet e Besimit Islam) - Kuran (Mësimi i Shkrim-Leximit të Kuranit) Grupi i tretë: - Hadith ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës organizoj Piknik me nxënës pranë detit…

2015-04-12 11.25.33

Ndër aktivitetet e shumta në kuadër të xhamisë së Klleznës ishte edhe Pikniku me nxënësit e Mësim-Besimit (shkollës fetare) të kësaj xhamie. Ditën e Diel, me 12.04.2015, Xhamia e Klleznës organizoj me nxënësit Piknik pranë detit, ku kësaj herë vendargëtimi ishte plazhi atraktiv i Valdanosit në Ulqin. Pjesë e programit të këtij pikniku ishte, shëtitja në natyrë pranë detit, lojëra ... Shfaq »

Medina Cura nga Kraja fituese e lojës shpërblyese.

2015-02-28 18.27.51

Sot e Diel me datë 01.03.2015, përfundoj me sukses loja shpërblyese përmes pëlqimeve në facebook për punimin më të mirë me titull: “Poezia, Eseja më e bukur kushtuar Pejgamberit MUHAMED a.s. të organizuar nga Xhamia e Klleznës. Pjesëmarrësit në lojë që kanë ofruar punimet e tyre, dhe lërja në dispozicion të publikut, vizitorëve të profilit në facebook të xhamisë së ... Shfaq »

LOJË SHPËRBLYESE PËRMES PËLQIMEVE NË FACEBOOK

PER WEB

Të nderuar miq të profilit të Xhamisë së Klleznës në Facebook, bëhuni pjesë e lojës shpërblyese duke na dërguar Poezinë apo Esenë më të bukur kushtuar të dërguarit MUHAMED a.s. UDHËZIMI SE SI DUHET TË KYÇENI NË LOJË: 1. Merreni fletën punuese më poshtë, printojeni në letër A4. 2. Shkruani emrin-mbiemrin dhe POEZINË apo ESENË më të bukur, me fjalë ... Shfaq »

KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

10461657_342613932554429_5624090878662434356_ng

Të nderuar, Nxënës të shkollave fillore dhe të mesme. Bëhuni pjesë e programit mësimor në Shkollën Fetare Islame në Xhaminë e Klleznës. Regjistrimet përfundojnë ditën e Diele me datë 07.09.2014. Në ora 11:00 do të bëhet regjistrimi, njoftimi me nxënës dhe procesit mësimorë Me respekt, Mësimdhënësi Senad ef. Maku. Shfaq »

Libra për Kuranotekën e Xhamisë, 11.07.2014

10509598_332622140220275_8254571408146971403_n

Falënderojmë familjen Kroma që dhuroi sot ditën e Xhuma, afër 80 libra të ndryshëm për Librarinë e Xhamisë së Klleznës. Duke e pasuruar edhe më shumë librarin e xhamisë. Andaj ftoj edhe të tjerët kush ka libra në shtëpi që nuk i nevojiten apo që nuk i përdorë të na i sjellin në xhaminë tonë, në aktivitetin tonë: DHURO NJË ... Shfaq »

EJANI TA MESOJMË FENË TONË

1483139_259203670895456_1596465590_n

I dashuri nxënës, nëse keni ndokënd nga anëtarët e familjes suaj apo nga shoqëria që keni, që kanë shprehur dëshirën për të vazhduar shkollën fetare tek Ne, atëherë mos ngurroni, shpejtoni, keni kohë të regjistroheni deri me datën 01.12.2013. Shfaq »