Të Fundit

Shkolla Fetare

Nxënësit nga Kllezna përfaqësues në garat Republikane në Mesim-Besim

2018-04-28 12.14.29

Sot, ditën e Shtunë me 28.04.2018 në Bashkësinë Islame në Ulqin si dhe në çdo Bashkësi Islame në komunat tjera të Malit të Zi u organizuan garat e mësim-besimit Islam. Nga xhamia e Klleznës në këtë garë morën pjesë gjithsejt 4 nxënës. 2 nxënës (grupi i pare, klasa 1-5) e që ishin Labinot Rexha dhe Jasmina Spahiq, ndërsa 2 nxënës ... Shfaq »

LOJË SHPËRBLYESE deri me 29.04.2018 (Fito edhe ti)

LOJE SHPERBLYESE NE FCB 1 final

Të nderuar miq, nxënës dhe studentë bëhuni pjesë e lojës shpërblyese duke na dërguar Poezinë apo Esenë më të bukur kushtuar të dërguarit MUHAMED a.s. UDHËZIMI SE SI DUHET TË KYÇENI NË LOJË: 1. Merreni një flet A4 të bardhë. 2. Shkruani emrin-mbiemrin dhe POEZINË apo ESENË më të bukur, me fjalë shumë të dashura dhe prekëse kushtuar Muhamedit a.s. ... Shfaq »

PIKNIK me nxënës pranë liqenit të Shasit – 21.05.2017

2017-05-21 13.36.23

Xhamia e Klleznës në bashkpunim me xhaminë e Brajshës dhe xhaminë e Kravarit, ditën e Diel me 21.05.2017, organizuan Piknikun ku kësaj here vendargëtimi ishte pranë Liqenit të Shasit. Pjesë e programit të këtij pikniku ishte, shëtitja në natyrë pranë liqenit, lojëra të ndryshme si futboll, volejboll, tërheqje litarit, vrapimi me thasë etj. Në ora 12:30 kishim përgatitur drekën (ushqimin) ... Shfaq »

Shpërblime për nxënësit e Mësim-Besimit të Xhamisë së Klleznës

2016-10-02-11-37-05

Viti i Ri Islam fillon me muajin Muharrem, i cili llogaritet muaji i parë në kalendarin Islam. Kjo përkujton madhështinë e këtij muaji si dhe migrimin e të dërguarit të fundit Muhammedit a.s. (paqa qoftë mbi të) të bërë nga Mekka në qytetin e Medinës, sakrificën e të dërguarit të Zotit si dhe të atyre që e ndoqën rrugën e ... Shfaq »

KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

KONKURSI 1

Të nderuar, Nxënës të shkollave fillore dhe të mesme. Bëhuni pjesë e programit mësimor në Shkollën Fetare Islame në Xhaminë e Klleznës. Regjistrimet përfundojnë ditën e Diele me datë 18.09.2016. Në ora 11:00 do të bëhet regjistrimi, njoftimi me nxënës dhe procesit mësimorë Me respekt, Mësimdhënësi Senad ef. Maku. Shfaq »

Besmir Asllani nga Çaprajt fitues i lojës shpërblyese

2016-01-24 11.53.53

Të Dielën me datë 24.01.2016, për të dytën vitë me radhë, përfundoj me sukses loja shpërblyese përmes pëlqimeve në facebook për punimin më të mirë me titull: “Poezia, Eseja më e bukur kushtuar Pejgamberit MUHAMED a.s. të organizuar nga Xhamia e Klleznës. Pjesëmarrësit në lojë që kanë ofruar punimet e tyre, dhe lërja në dispozicion të publikut, vizitorëve të profilit ... Shfaq »

LOJË SHPËRBLYESE PËRMES PËLQIMEVE NË FACEBOOK

PER WEB

Të nderuar miq të FCB-ut, nxënës dhe studentë bëhuni pjesë e lojës shpërblyese duke na dërguar Poezinë apo Esenë më të bukur kushtuar të dërguarit MUHAMED a.s. UDHËZIMI SE SI DUHET TË KYÇENI NË LOJË: 1. Merreni fletën punuese nga FCB-ku ose në webfaqjen www.xhamiaeklleznes.com, printojeni në letër A4, nëse nuk keni ku ta printoni atëher merreni një letër A4 ... Shfaq »

Surprizë e këndshme nga nxënësit për mësimdhënësin e tyre…

1908111_10207485022632266_4497366025421078117_n

Nxënësit e Mësim-Besimit i bënë një surprizë të këndshme mësimdhënësit të tyre, imamit të xhamisë në kuadër të përfundimit të shkollimit katër vjeçarë. Imami falënderon publikisht nxënësit e tij në profilin e tij në facebook, duke u shprehur në këtë mënyrë, citoj: Dua ti falënderoj publikisht nxënësit e mi të Mësim-Besimit të cilët më bënë një surprizë të paharruar për ... Shfaq »