Të Fundit

Forumi Rinor

U MBAJT SHFAQJA E FILMIT ISLAM NË XHAMINË E KLLEZNËS

2014-11-30 15.16.49

Ditën e Shtunë në mbrëmje me datën 06.12.2014, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës bëri shfaqjen e parë nga projekti dimërorë “Kinemaja Islame”, ku u shfaq filmi “The Imam – Imami”. Nata e së shtunës ishte një natë e këndshme ku pjesëmarrja ishte e kënaqshme si fillim i këtij projekti, ku morën pjesë të rinj e të reja të Forumit ... Shfaq »

Shfaqja e filmit: THE IMAM, me 06.12.2014, e Shtune, Ora: 19:00

THE IMAM - FILMI

Filmi tregon përballjen e Emres me realitetin dhe përplasjen ndërmjet identiteteve brenda Emres i cili e fshehte se ishte diplomuar në shkollën e mesme në Medrese si IMAM, por ai ishte i dhënë pas shpejtësisë, motoçikletave dhe punës. Dhe si djalosh i shkolluar jashtë vendit Emre dëshironte që të harronte të kaluarën e tij dhe të fillonte një jetë tjetër. ... Shfaq »

Projekti i radhës nga Forumi Rinor – KINEMAJA ISLAME

KINEMAJA ISLAME - REKLAMA

Të nderuar anëtar të forumit rinor, ju njoftojmë se të Dielën me 30.11.2014, në ora 12:50 do të mbahet tubimi i anëtarëve ku do të diskutohet për projektin në fjalë. Lusim cdo anëtari që të marr pjesë në mbledhjen e radhës. Me respekt, Kryesia e Forumit Rinor të Xhamisë së Klleznës. Shfaq »

QINDRA KARANFILA ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

20141003_112850

Në natën e Kurban Bajramit, sot ditën e xhuma, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, për herë të parë të këtij lloji në qytetin tonë, organizoj kampanjën për nder të festës së Kurban Bajramit, ku u shpërndanë 200 karanfila dhe mbi 500 kartolina me mesazhe të të Dërguarit të Zotit Muhamedit a.s. me fjalë shumë domethënëse dhe motivuese. Karanfilat dhe ... Shfaq »

FITËR BAJRAMI – XHAMIA E KLLEZNËS, 28.07.2014

10492261_338852212930601_7984228555123831232_n

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja e Samir Rexhes. Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Forumi Rinor i Xhamisë. Zoti e shpërbleftë familjen Rexha për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin. Shfaq »

70 Shporta – 70 Familje, Natën e Fitër Bajramit, 27.07.2014

10378010_339333612882461_5506740457261022886_n

Natën e Fitër Bajramit me datë 27.07.2014, Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, vijoi me ndarjen e 70 shportave të tjera të Ramazanit për 70 familje në nevojë. Në Natën e Kadrit, Xhamia e Klleznës shpërndau 150 Shporta Ramazani për 150 familje në nevojë. Ndërsa në natën e Fitër Bajramit 70 Shporta të Ramazanit, ... Shfaq »

150 Shporta – 150 Familje në Natën e Kadrit, 23.07.2014

10476310_337463443069478_259860051694588007_n

Të Mërkurën me datë 23.07.2014, Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, shpërndanë për të dytën herë radhazi SHPORTËN E RAMAZANIT si aksion humanitarë bamirës në ndarjen e ndihmave që iu dedikua: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së ... Shfaq »

Forumi Rinor organizon Iftarin, 11.07.2014

10464277_333000953515727_4838289860899176622_n

FORUMI RINOR i Xhamisë së Klleznës, me datën 11.07.2014, ditën e Xhuma shtroj iftar për të gjithë anëtarët e forumit në oborrin e xhamisë. Ku pjesëmarrës ishin afër 60 të rinj dhe të reja të fshatit Kllezën. Iftari u organizua nga vetë anëtarët e forumit, ku përpos anëtarëve prezent ishin Këshilli dhe Imami i Xhamisë. Forumi Rinor falënderon të gjithë ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës themelon FORUMIN RINOR

10436697_324211737727982_8898691692705473222_n

Xhamia e Klleznës themelon FORUMIN RINOR Në Xhaminë e Klleznës me datën 14 dhe 15 qershor 2014, ditën e Shtune dhe të Diel u mbajtën dy mbledhje me të rinjtë e fshatit Kllezën ku u themelua për herë të parë FORUMIN RINOR në kuadër të Xhamisë së Klleznës, i cili do të jetë udhëheqës në fushën e veprimtarisë rinore, kulturore ... Shfaq »