Të Fundit

Forumi Rinor

APEL: Ura e Klleznës, monument historik

1001379_223041187848238_1191612663_n

Duhet kërkuar nga institucionet tona por edhe nga vet banorët e Klleznës mbrojtjen e kësaj ure shekullore, që mos të dëmtohet kjo urë me rastin e zgjerimit të aksit rrugorë Ana e Malit -Ulqin. Të kemi kujdës që ta ruajm këtë vlerë kulturore dhe historike me më shumë rëndësi. E cila është e ndërtuar në vitin 1696.   Për ndërtimin ... Shfaq »

FITER BAJRAMI NË XHAMINË E KLLEZNËS, 08.08.2013

1150176_226797144136109_1208538719_n

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja Rexha dhe Kurti. Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Rinia e Xhamisë. Zoti e shpërbleftë familjen Rexha dhe Kurti për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin. Shfaq »