Të Fundit

Forumi Rinor

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 215 Shportave të Ramazanit

2018-06-10 17.28.58

Të dashur vëllezër e motra Edhe këtë vit Xhamia e Klleznës për të gjashtin vitë me rradhë organizoi dhe realizoi aktivitetin humanitarë, tashmë tradicional “SHPORTA E RAMAZANIT 2018”. Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rëndë sociale, jetimëve, personave me aftësi të kufizuara. Ky aktivitet organizohet gjatë muajit të Ramazanit, me qëllim që tu vihet në ndihmë ... Shfaq »

TELEGRAM URIMI PËR FESTËN E FITËR BAJRAMIT

10559743_338426879639801_6465307413462275032_n

Telegram urimi Të nderuar xhematlinjë, miq dhe dashamirëDitët e bekuara të muajit të Ramazanit po kalojnë. Jemi në prag të festës së Fitër -Bajramit ditës teksa i kurorëzojmë ibadetet tona kur Allahu i shpërblen robët e Tij të devotshëm. Në këtë festë të madhe shpirtërore si dhe gjithmonë, të mos harrojmë që të mendojmë edhe për ata që nuk kanë, ... Shfaq »

Forumi Rinor: “Të festojmë së bashku”, në Ulqin dhe Katërkollë.

2016-09-09-11-11-13

Ditën e Enjte në Katërkollë dhe të Premtën në Ulqin, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës realizoi kampanjën me moton “Të festojmë së bashku”, i cili realizohet për të tretin vit me radhë në prag të festës së Kurban Bajramit. Me anë të këtij aktiviteti aktivistët dhe aktivistet e Forumit Rinor të Xhamisë së Klleznës, treguan dhe uruan qytetaret e ... Shfaq »

FITËR BAJRAMI – XHAMIA E KLLEZNËS, 05.07.2016

2016-07-05 06.17.16

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja e Qazim Kurtit. Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Forumi Rinor i Xhamisë. Zoti e shpërbleftë familjen Kurti për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin. Shfaq »

Xhamia e Klleznës shpërndau 226 shporta, për 226 familje në nevojë.

2016-07-02 22.10.55

Të dashur vëllezër e motra Përfunduan edhe orët e fundit të muajit të shenjtë të Ramazanit, ku festa e madhe e Fitër Bajramit trokiti në cdo derë të muslimanit, e pa dyshim aktiviteti humanitar “SHPORTA RAMAZANIT” përfundoj aktivitetin e vet për të 4-tin vit me rradhë. Shporta Ramazanit këtë vitë trokiti në 226 familje, të Komunës së Ulqinit, të rrethit ... Shfaq »

Forumi Rinor organizoj Iftarin, 01.07.2016

2016-07-01 20.45.33

FORUMI RINOR i Xhamisë së Klleznës, me datën 01.07.2016, Naten e Kadrit, e Xhuma shtroj iftar tradicional për të gjithë anëtarët e forumit në oborrin e xhamisë. Iftari u organizua nga vetë anëtarët e forumit, ku përpos anëtarëve prezent ishin Këshilli dhe Imami i Xhamisë. Pjesëmarrës në këtë iftar ishin të rinj dhe të reja të fshatit Kllezën. Forumi Rinor ... Shfaq »

Filloi aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit” – 4 vite me ju.

SHPORTA E RAMAZANIT = 2016 - A3

XHAMIA E KLLEZNËS – Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, për të katërtin vit me radhë ndërmerr aktivitetin e radhës humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në ... Shfaq »