Të Fundit

Video-Galeria

Xhamia e Klleznës ndihmoi 367 familje në nevojë.

2017-08-27 14.46.56

Të dashur Bamirës, Vëllezër dhe Motra Edhe këtë vit i pesti me radhë të këtij projekti i cili në vazhdën e projekteve të ndryshme që organizon Xhamija e Klleznës, përfundoj Shporta e Ramazanit si dhe Shporta e Bajramit. Me këtë aktivitet synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rëndë sociale, jetimëve, personave me aftësi të kufizuara. Ky aktivitet organizohet gjatë ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 232 Shportave të Ramazanit për 232 familjeve në nevojë.

2017-06-22 00.10.46

Të dashur vëllezër e motra Edhe këtë vit Xhamia e Klleznës për të pestin vitë me rradhë organizoi dhe realizoi aktivitetin humanitarë, tashmë tradicional “SHPORTA E RAMAZANIT”. Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rëndë sociale, jetimëve, personave me aftësi të kufizuara. Ky aktivitet organizohet gjatë muajit të Ramazanit, me qëllim që tu vihet në ndihmë familjeve ... Shfaq »

Filloi aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit 2017”

SHPORTA E RAMAZANIT = 2017 - A3

XHAMIA E KLLEZNËS – me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, për të pestin vit me radhë ndërmerr aktivitetin e radhës humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së Ulqinit me rrethinë dhe Krajë. Andaj kërkojmë ... Shfaq »

PIKNIK me nxënës pranë liqenit të Shasit – 21.05.2017

2017-05-21 13.36.23

Xhamia e Klleznës në bashkpunim me xhaminë e Brajshës dhe xhaminë e Kravarit, ditën e Diel me 21.05.2017, organizuan Piknikun ku kësaj here vendargëtimi ishte pranë Liqenit të Shasit. Pjesë e programit të këtij pikniku ishte, shëtitja në natyrë pranë liqenit, lojëra të ndryshme si futboll, volejboll, tërheqje litarit, vrapimi me thasë etj. Në ora 12:30 kishim përgatitur drekën (ushqimin) ... Shfaq »

Shpërblime për nxënësit e Mësim-Besimit të Xhamisë së Klleznës

2016-10-02-11-37-05

Viti i Ri Islam fillon me muajin Muharrem, i cili llogaritet muaji i parë në kalendarin Islam. Kjo përkujton madhështinë e këtij muaji si dhe migrimin e të dërguarit të fundit Muhammedit a.s. (paqa qoftë mbi të) të bërë nga Mekka në qytetin e Medinës, sakrificën e të dërguarit të Zotit si dhe të atyre që e ndoqën rrugën e ... Shfaq »