Të Fundit

Video-Galeria

QINDRA KARANFILA ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

20141003_112850

Në natën e Kurban Bajramit, sot ditën e xhuma, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, për herë të parë të këtij lloji në qytetin tonë, organizoj kampanjën për nder të festës së Kurban Bajramit, ku u shpërndanë 200 karanfila dhe mbi 500 kartolina me mesazhe të të Dërguarit të Zotit Muhamedit a.s. me fjalë shumë domethënëse dhe motivuese. Karanfilat dhe ... Shfaq »

60 SHPORTA TË KURBAN BAJRAMIT PËR FAMILJET NË NEVOJË

2014-09-29 17.14.51

Në aspektin e bamirësisë dhe humanizmit, përmes një organizimi, tashmë të rëndomtë, në prag të natës së Kurban Bajramit, Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e festës së Kurban Bajramit, shpërndanë SHPORTËN E BAJRAMIT si aksion humanitarë bamirës në ndarjen e ndihmave që iu dedikua familjeve me gjendje ekonomike të rënduar në ... Shfaq »

PËRFAQËSUESIT E XHAMISË SË KLLEZNËS VIZITUAN QENDRËN “SIRENA”

1620729_357548171061005_1934363908518998199_n

Para ditën e së Premtes, me datë 29.08.2014, përfaqësuesit e xhamisë së Klleznës vizituan Qendrën ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “SIRENA” në Ulqin me ftesë të drejtorit të kësaj qendre z. Bilal Alaj. Në vizitën e bërë nga xhamia e Klleznës morën pjesë imami i xhamisë z. Senad ef. Maku bashkë me kryetarin ... Shfaq »

FITËR BAJRAMI – XHAMIA E KLLEZNËS, 28.07.2014

10492261_338852212930601_7984228555123831232_n

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja e Samir Rexhes. Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Forumi Rinor i Xhamisë. Zoti e shpërbleftë familjen Rexha për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin. Shfaq »

70 Shporta – 70 Familje, Natën e Fitër Bajramit, 27.07.2014

10378010_339333612882461_5506740457261022886_n

Natën e Fitër Bajramit me datë 27.07.2014, Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, vijoi me ndarjen e 70 shportave të tjera të Ramazanit për 70 familje në nevojë. Në Natën e Kadrit, Xhamia e Klleznës shpërndau 150 Shporta Ramazani për 150 familje në nevojë. Ndërsa në natën e Fitër Bajramit 70 Shporta të Ramazanit, ... Shfaq »

Programi i Natës së Kadrit, 23.07.2014

10505329_337378386411317_7929868528744340159_n

Mbrëmë me datë 23.07.2014, në Xhaminë e Klleznës u organizuar një program fetarë për nder të Natës së Kadrit, ku përveç xhematit vendas morën pjesë musafir edhe nga vendet tjera përreth duke i dhënë një hijeshi më shumë kësaj natë dhe kësaj xhamie. Mbasi u fal namazi i Teravisë, imami i xhamisë Senad ef. Maku mbajti një ligjëratë disa minutëshe, ... Shfaq »

150 Shporta – 150 Familje në Natën e Kadrit, 23.07.2014

10476310_337463443069478_259860051694588007_n

Të Mërkurën me datë 23.07.2014, Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, shpërndanë për të dytën herë radhazi SHPORTËN E RAMAZANIT si aksion humanitarë bamirës në ndarjen e ndihmave që iu dedikua: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së ... Shfaq »

Forumi Rinor organizon Iftarin, 11.07.2014

10464277_333000953515727_4838289860899176622_n

FORUMI RINOR i Xhamisë së Klleznës, me datën 11.07.2014, ditën e Xhuma shtroj iftar për të gjithë anëtarët e forumit në oborrin e xhamisë. Ku pjesëmarrës ishin afër 60 të rinj dhe të reja të fshatit Kllezën. Iftari u organizua nga vetë anëtarët e forumit, ku përpos anëtarëve prezent ishin Këshilli dhe Imami i Xhamisë. Forumi Rinor falënderon të gjithë ... Shfaq »