Të Fundit

Video-Galeria

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 215 Shportave të Ramazanit

2018-06-10 17.28.58

Të dashur vëllezër e motra Edhe këtë vit Xhamia e Klleznës për të gjashtin vitë me rradhë organizoi dhe realizoi aktivitetin humanitarë, tashmë tradicional “SHPORTA E RAMAZANIT 2018”. Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rëndë sociale, jetimëve, personave me aftësi të kufizuara. Ky aktivitet organizohet gjatë muajit të Ramazanit, me qëllim që tu vihet në ndihmë ... Shfaq »

Kronika e Ulqinit – Shporta e Ramazanit, TV Teuta, 08.06.2018

hhhhhhhh

Falënderojmë Televizionin Teuta për përkrahjen mediatike që na ofron çdo herë gjatë aktiviteteve tona si Xhami e Klleznës. Gjithashtu falenderim edhe mediave tjera elektronike e të shkruara që na përkrahin çdo herë. Lusim Zotin që të ju shpërblejë me të mirat e Tij të panumërta. Me respekt. Këshilli i Xhamisë. Shfaq »

Filloi aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit 2018”

LIGHT REKLAMA - UL

XHAMIA E KLLEZNËS – me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, për të gjashtin vit me radhë ndërmerr aktivitetin e radhës humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së Ulqinit me rrethinë dhe Krajë. Andaj kërkojmë ... Shfaq »

Nxënësit nga Kllezna përfaqësues në garat Republikane në Mesim-Besim

2018-04-28 12.14.29

Sot, ditën e Shtunë me 28.04.2018 në Bashkësinë Islame në Ulqin si dhe në çdo Bashkësi Islame në komunat tjera të Malit të Zi u organizuan garat e mësim-besimit Islam. Nga xhamia e Klleznës në këtë garë morën pjesë gjithsejt 4 nxënës. 2 nxënës (grupi i pare, klasa 1-5) e që ishin Labinot Rexha dhe Jasmina Spahiq, ndërsa 2 nxënës ... Shfaq »

LOJË SHPËRBLYESE deri me 29.04.2018 (Fito edhe ti)

LOJE SHPERBLYESE NE FCB 1 final

Të nderuar miq, nxënës dhe studentë bëhuni pjesë e lojës shpërblyese duke na dërguar Poezinë apo Esenë më të bukur kushtuar të dërguarit MUHAMED a.s. UDHËZIMI SE SI DUHET TË KYÇENI NË LOJË: 1. Merreni një flet A4 të bardhë. 2. Shkruani emrin-mbiemrin dhe POEZINË apo ESENË më të bukur, me fjalë shumë të dashura dhe prekëse kushtuar Muhamedit a.s. ... Shfaq »

Donacione librash për Librotekën e Xhamisë sonë.

2018-03-17 18.05.52

Shtëpia Botuese Progresi në bashkpunim me shoqatën Istambull me seli në Shkodër, fundjavën që shkoj në xhaminë tonë u dhuruan mbi 30 tituj të rinj nga botimet e tyre. Me këto donacione po arrihet që sa më tepër të pasurohet Libraria e Xhamisë së Klleznës. Andaj falënderojmë të gjithë kontribuesit në mënyra të ndryshme, dhe gjithashtu ftoj edhe të tjerët ... Shfaq »

Instituti IDEA dhuroi libra për Librotekën e Xhamisë sonë.

2018-01-12 13.06.16

Sot me 12.01.2018 mbas namazit të Xhumasë, në xhaminë tonë u dhuruan rreth 30 tituj të rinj me nga dy kopje nga secila libër, donacion ky nga Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini. Me këtë donacion kemi arritur që sa më tepër të pasurohet Libraria e Xhamisë së Klleznës nga projekti i saj “DHURO NJË LIBËR, ... Shfaq »