Të Fundit
Xhamia e Klleznës tuboi ndihma me rastin e tërmetit në Shqipëri…

Xhamia e Klleznës tuboi ndihma me rastin e tërmetit në Shqipëri…

Gjatë javës në Xhaminë e Klleznës, Forumi Rinor ka tubuar veshmbathje, batanije, jorgana, produkte ushqime si dhe ato higjenike, siç po i shihni në foto, ndërsa në vlerë monetare janë mbledhur 490 euro dhe 40 dollar.
Andaj krejt kjo ndihmë, sot u dërgua tek miqët tanë, për tju përcjellur vëllezërve dhe motrave tona të prekura nga termeti.
Andaj aktiviteti jonë ende vazhdon, ju mirëpresim në ditët në vijim për secilin që dëshiron të jetë pjesë e kësaj bamirësie.
Zoti ju shpërbleft dhe ju shtoft pasurinë.
Me respekt.
Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës.
29.11.2019
78344737_1391317874350691_5967708267239964672_o 78415998_1391317907684021_6523825743737126912_o 77141654_1391317894350689_6830957618123505664_o78555538_1398176343664844_738225550136442880_n78977248_1398176316998180_4896212380423290880_n