Të Fundit
Vula, Fletëpagesa dhe Anëtarësia e Xhamisë, Nëntor 2011

Vula, Fletëpagesa dhe Anëtarësia e Xhamisë, Nëntor 2011

Xhamia e Klleznës zyrtarisht me fletëpagesat e saja, dhe me vulën e saj, çdo gjë transparente dhe zyrtare.

522193_134513790031112_1249280388_n 552305_134513836697774_1446303627_n