Të Fundit
Program fetarë në Xhaminë e Klleznës, E Diele 22.12.2019, ora 12:00.

Program fetarë në Xhaminë e Klleznës, E Diele 22.12.2019, ora 12:00.

Te nderuar miq, familjarë, vëllezër dhe motra, kemi nderin dhe kënaqesinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në programin që realizohet për nder të lindjes së Muhamedit a.s. në xhaminë e Klleznës.
Ejani të kalojmë disa çaste së bashku nën hijen e fjalëve të të dashurit tonë Muhamedit s.a.v.s.

Ju mirëpresim, ditën e dielë, ora 12:00.

REKLAMA E MEVLUDIT 2019