Të Fundit
NJOFTIM: DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT – E XHUMA, 31.07.2020

NJOFTIM: DITA E PARË E KURBAN BAJRAMIT – E XHUMA, 31.07.2020

Xhamia e Klleznës njofton besimtarët e vet se Dita e parë e festës së Kurban Bajramit është të Xhumanë, më 31 korrik 2020.
Njoftohen xhemati i xhamisë së Klleznës se namazi i sabahut dhe namazi i Kurban Bajramit nuk do të falet në Xhami.
Më poshtë lexone shkresën nga Bashkësia Islame.

Këshilli i Xhamisë së Klleznës, Imami i xhamisë si dhe Forumi Rinor i Xhamisë të gjithë besimtarëve dhe opinionit të gjerë ua uron festën e Kurban- Bajramit, duke e lutur Zotin që t’i ketë pranuar lutjet dhe ibadetet tona.

Me fat festa e Kurban-Bajramit!

viber_image_2020-07-29_14-46-26