Të Fundit
Nëse nuk keni ku ta shpërndani mishin e Kurbanit, ne ju ndihmojmë…

Nëse nuk keni ku ta shpërndani mishin e Kurbanit, ne ju ndihmojmë…

Kliko dhe lexoje kumtesën e Bashkësisë Islame, Ulqin.

viber_image_2021-07-15_19-12-49-831

viber_image_2021-07-15_19-12-50-715