Të Fundit

Aktivitete

Xhamia e Klleznës ndihmoi 367 familje në nevojë.

2017-08-27 14.46.56

Të dashur Bamirës, Vëllezër dhe Motra Edhe këtë vit i pesti me radhë të këtij projekti i cili në vazhdën e projekteve të ndryshme që organizon Xhamija e Klleznës, përfundoj Shporta e Ramazanit si dhe Shporta e Bajramit. Me këtë aktivitet synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rëndë sociale, jetimëve, personave me aftësi të kufizuara. Ky aktivitet organizohet gjatë ... Shfaq »

Xhamia e Klleznës bëri shpërndarjen e 232 Shportave të Ramazanit për 232 familjeve në nevojë.

2017-06-22 00.10.46

Të dashur vëllezër e motra Edhe këtë vit Xhamia e Klleznës për të pestin vitë me rradhë organizoi dhe realizoi aktivitetin humanitarë, tashmë tradicional “SHPORTA E RAMAZANIT”. Nëpërmjet këtij aktiviteti synohet të ndihmohen familjet me gjendje të rëndë sociale, jetimëve, personave me aftësi të kufizuara. Ky aktivitet organizohet gjatë muajit të Ramazanit, me qëllim që tu vihet në ndihmë familjeve ... Shfaq »

LIBRARIA E XHAMISË SË KLLEZNËS

18814205_806219996193818_6403847310041044166_n

Dje me datë 05.06.2017, u finalizua projekti i radhës në Xhaminë e Klleznës e cila ishte LIBRARIA E XHAMISË – “DHURO NJË LIBËR, KONTRIBO NË DITURI”, u kompletua fal donatorëve dhe kontribuesve të vazhdueshëm në projektet tona. Andaj falenderojmë të gjithë kontribuesit në mënyra të ndryshme, shtëpin botuese Logos-A nga Shkupi që e kompletoi me rreth 200 libra, mobilerinë e ... Shfaq »

Filloi aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit 2017”

SHPORTA E RAMAZANIT = 2017 - A3

XHAMIA E KLLEZNËS – me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, për të pestin vit me radhë ndërmerr aktivitetin e radhës humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës të nderuar në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së Ulqinit me rrethinë dhe Krajë. Andaj kërkojmë ... Shfaq »

Sofra e Bajramit në Xhaminë e Klleznës, 12.09.2016

0-02-01-faa53681fcbe458177352055bcb794fa50e951a74361a5c313073d27c7bfb023_full

Mbas namazit të Bajramit në oborrin e xhamisë si çdo bajram (tashmë tradicionale) edhe këtë bajram patëm të shtruar sofrën e mëngjesit me ushqim dhe koktej të begatë të organizuar nga Këshilli i Xhamisë dhe Forumi Rinor. Gëzuar të gjithëve festën e Kurban Bajramit, dhe lus Zotin e Plotëfuqishëm të na shtojë pasurinë dhe bereqetin të gjithëve. Amin. Me respekt ... Shfaq »

Gjithsejt: 341 shporta per 341 familjeve ne nevoje.

2016-09-08-09-01-44

Në aspektin e bamirësisë dhe humanizmit, përmes një organizimi, tashmë të rëndomtë, në prag të natës së Kurban Bajramit, komisioni i Shportes se Ramazanit se Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e festës së Kurban Bajramit, per te 4 vit me radhe shpërndau SHPORTËN E BAJRAMIT si aksion humanitarë bamirës në ndarjen e ndihmave ... Shfaq »

TELEGRAM URIMI PËR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

2014-07-06-10-24-46

Me kënaqësi të vecantë ju drejtohemi të gjithë besimtarëve të besimit islam me urimet më të përzemërta me rastin e Kurban Bajramit. Në këtë ditë të bëkuar lutemi të gjithë që paqja, solidariteti, mirësia dhe toleranca të jenë virtyte mbizotëruese tek të gjithë qytetarët tanë. Festa e Kurban Bajramit të na bashkojë drejt këtij realizimi si bazë e së ardhmes. ... Shfaq »