Të Fundit
Agjërimi i Ramazanit fillon më 16 maj 2018

Agjërimi i Ramazanit fillon më 16 maj 2018

Ju njoftojm të nderuar besimtarë dhe gjithë opinionin e gjerë se Muaji i Madhëruar i Ramazanit fillon ditën e Mërkurë më 16 maj 2018.

Me rastin e fillimit të muajit të madhëruar të Ramazanit, Këshilli i xhamisë së Klleznës, përgëzon besimtarët vendas dhe më gjërë duke u dëshiruar agjërim të lehtë, shtim të ibadetit dhe solidaritet me nevojtarët.

Me fat Muaji i madhëruar i Ramazanit, agjërim të lehtë dhe të pranuar!