Të Fundit

Video-Galeria

FITER BAJRAMI NË XHAMINË E KLLEZNËS, 08.08.2013

1150176_226797144136109_1208538719_n

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja Rexha dhe Kurti. Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Rinia e Xhamisë. Zoti e shpërbleftë familjen Rexha dhe Kurti për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin. Shfaq »

100 Shporta – 100 Familje në Natën e Kadrit, 03.08.2013

1098541_225806854235138_2046593839_n

Xhamia e Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, ndërmorri një aktivitet humanitarë në ndarjen e ndihmave që iu dedikua jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së Ulqinit me rrethinë. Në Natën e Kadrit, gjegjësisht ditën e Shtunë, me 03.08.2013, Xhamia e Klleznës shpërndau 100 Shporta Ramazani për 100 familje ... Shfaq »

HAPJA SOLEMNE E XHAMISË SË KLLEZNËS, 06.07.2013

970252_217064721776018_563093740_n

Të shtunën, më 6 korrik 2013, u bë hapja solemne e Xhamisë së rindërtuar të Klleznës, në Kllezën, komuna e Ulqinit. Ceremoninë e hapi dhe e udhëhoqi Ardita Rama, e cila përshëndeti të gjithë të pranishmit dhe i falënderoi për pjesëmarrjen në këtë ngjarje me rëndësi të veçantë dhe këtë jo vetëm për katundin e Klleznës Më 6 korrik 2013 ... Shfaq »

PIKNIK PRANË DETIT me nxënës – 24.11.2012

302709_138627616286396_72636070_n

PIKNIKU NË BREGDET me rastin e vitit të ri Hixhri 1434, me Nxënësit e Mësimbesimit Islam. Piknikun e kanë organizuar Xhamia e Klleznës në bashkpunim me Xhaminë e Zogajve, Pistullit, Kollomzes dhe xhamia e Selites. Kemi pasur 90 nxenës të Mësimbesimit nga 5 xhamiat e komunës së Ulqinit. Shfaq »