Të Fundit
Nëse nuk keni ku ta shpërndani mishin e Kurbanit, ne ju ndihmojmë…

Nëse nuk keni ku ta shpërndani mishin e Kurbanit, ne ju ndihmojmë…

Kliko dhe lexoje kumtesën e Bashkësisë Islame, Ulqin.

viber_image_2023-06-23_10-39-20-581