Të Fundit
PIKNIK me nxënës pranë liqenit të Shasit – 21.05.2017

PIKNIK me nxënës pranë liqenit të Shasit – 21.05.2017

Xhamia e Klleznës në bashkpunim me xhaminë e Brajshës dhe xhaminë e Kravarit, ditën e Diel me 21.05.2017, organizuan Piknikun ku kësaj here vendargëtimi ishte pranë Liqenit të Shasit.

Pjesë e programit të këtij pikniku ishte, shëtitja në natyrë pranë liqenit, lojëra të ndryshme si futboll, volejboll, tërheqje litarit, vrapimi me thasë etj.

Në ora 12:30 kishim përgatitur drekën (ushqimin) dhe pije të ndryshme freskuese për nxënësit tanë.

Pikniku filloj prej orës 11:00 e përfundoj rreth orës 14:00.

Nxënësit u argëtuan shumë saqë në sytë e tyre vërehej gëzimi dhe dëshira e madhe për aktivitete të tilla, gjë që kjo, neve na shtyn dhe motivon që aktivitetet e tilla mos ti mungojnë asnjëherë xhamisë së Klleznës.

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi të përzgjedhura me rastin e Piknikut në Shas.

0-02-05-0a9c5b5904793c005b134e05807556bb12ce752ee704ef5459c6b3572e00fd2d_full 0-02-05-0bd4107b97af6371862a09393d3a4af7e9139004b2916876ffaa87b4d0f77316_full 0-02-05-0c6b5d346ac647ebc91bb000e02bbb17a701c3c5cced437324cdec95b227e886_full

0-02-05-1c02cc2c352f1f2e16a8c17b3ced21f6d908472fcfdc42346421cee64783f69a_full 0-02-05-2a2578dbe7eeb01c771ab270d28892b82e14694d05a64767863a6f609747df74_full 0-02-05-2b9f948ea6b3d0a8a853c7d0ed85d21ee6bae3a79747ac3fac576b9e3d1dd3d1_full 0-02-05-3d02544bea18c28d411b91dd71eba8e91c1a13a65a9f77114a3580c9c62ddcf5_full 0-02-05-3f9bf773922274d183342799ce4922986a767d0d2a5645a70f7233d19a59ff1a_full 0-02-05-4cf963cc12b3d4b84628d7ecdf29a5acf58e278575ecba522a5c5c0eba815475_full 0-02-05-5d363ea9d7846d5ee2bd616d0570d864a04f1f84c76a45a7d7597b8a76034e8e_full 0-02-05-5ffc2631e96cbae21517003f0763f1126061720b44b3e51fdcaae845ae4067e6_full 0-02-05-6c9bcfbb313f1aa7942d3d7a05d26ff4fdb826c7781739386c5380ef95fe6c6d_full 0-02-05-6c60e93433cd1a3ebd6de45892b2c73aa4c0b46308a1259511d3c6b7e3cd0d36_full 0-02-05-6f1fc0182475e035173a6e4c1a808b9db19d483824411bf97916ae6c46c10531_full 0-02-05-7a28c3ec5e4d7d1d88128f0bff641001f9f4e436f80d19ae65c5670454f37635_full 0-02-05-8ac387b2c313f8e5d2b07d8d043f0a4e2235f54c75cd7add0322d94c233d00d5_full 0-02-05-8b2f2e09cf241b50fd6257668bed8e8458583a535d8aec90441ee9cc4a7c8e8b_full 0-02-05-8df84b70ad69280a40a89bbc93349bb90e7ecfe4b03bbcfa868cfe08030a2abb_full 0-02-05-8e2f3bb16166f3e397d84950e9099341ea3e66af1a7efe78dc60966f9bb1741d_full 0-02-05-9a6b47b7e247f2c58b2a9f164b7a3da62088e8e6d79539741b76673dc51f446e_full 0-02-05-9e1c169e8e5521959d148947945a47541f460d43061cb94c796883d1619cf141_full 0-02-05-048a5d9b7fd2964faf5109f9c3cc93742b246ba4a833d1e9f5bc676a472a1990_full 0-02-05-69e7bf69fc51c3486c3e7af00d0fd9a5aae6771880ec67e8be738d30778bf563_full 0-02-05-73f34a14b32be4dad872fe3fb3699e5dbbd801e093c418c67d71424503442217_full 0-02-05-080b25a70db1cf446c2a57375b1a50214e32c0bd3c83f32fdcbaff11908bc4c6_full 0-02-05-89ad07617ad49d5151cd02baecf8fa2610c6513217e04c0ea7d8df62e01a46aa_full 0-02-05-697c74245d78aebf6bb49f5e50db083cea14f91142d5468ba296ab2a77724d37_full 0-02-05-02871feb871d8f9e0d6a2dbf1eba9d2e76566946b2f40d24df87cd043f9ba44a_full 0-02-05-3244c58cb7676dda19b235eecbd2429a8bc4da828c564bfcd607220384f49f3e_full 0-02-05-3479b99071fd9f8990b72d2768144db81572567315d3f09c9232f45d4e70b590_full 0-02-05-3890c42c6e87c2aebde827dc4fa2609ad5fcb6713c3409887d78d1e98c26809a_full 0-02-05-12272fbf15bd669daef9948d7181ca7a8a12cd2f2a835e81beca1e2bf34d2a60_full 0-02-05-31821fca644330f7d96b490ee5a4568dc8e9142876563768b21af8c698c0d0de_full 0-02-05-051024bba58d71eb4bdc80e1d679461ef54de2880fdbbf39715abc18b5615035_full 0-02-05-64935d8963033157ea700f89b626883cf22da7c11e0dcbbed4add1108d45210d_full 0-02-05-482413a86332a374ebb2578dc978728abf8578e4adabb5c60312481a574290d0_full 0-02-05-497226f2628abefdff9155bb66e17abe26e6d12cc020a08073c608399ee24799_full 0-02-05-687624a6af37563f714432f5faf9e5f382b0fe2d26e7e30a4193a6c0aced5886_full 0-02-05-5307848d3e5c7788ad3bb141e9fd8338dc3983f23e586e294ab69d8cf807494a_full 0-02-05-28387238512a55b6e1459d4a090ff09a7ba5cee450a2f8b6a1d0c7cc00244615_full 0-02-05-a575f501c98fa0aa285f899d4417f832d44e64f69124d80f11b9b4a76858a6e6_full 0-02-05-c01eabc9f94012f105080eebb63effac2f76a1800a99ac45124d89187ca36e30_full 0-02-05-c4a95484952d2b82f63a04a97510b516738f1187a106a0fa8878e866a70a1253_full 0-02-05-cb66668281dbff366494bc41cad6157333b7f321909bb5f54aa9b62dbd6ff548_full 0-02-05-cbf7819f5d84f18d6fb3db605f4131039113cfa4a6f03df9b71144c8e97ecf48_full 0-02-05-dc24e599e4871383177a748bd1fb87f0c50e1ce76f2b9a4aa7e0e2ad7e00562a_full 0-02-05-fcd35b57287b788ae59274d795a1181ad76f98da4edbf4bb7d88359ba3a5ba2f_full 2017-05-21 11.12.36 2017-05-21 11.24.14 2017-05-21 11.24.24 2017-05-21 11.24.48 2017-05-21 11.38.49 2017-05-21 11.38.59 2017-05-21 11.39.00 2017-05-21 11.50.27 2017-05-21 11.50.44 2017-05-21 12.05.08 2017-05-21 12.51.23 2017-05-21 12.51.31 2017-05-21 12.54.10 2017-05-21 13.20.16 2017-05-21 13.20.34 2017-05-21 13.22.35 2017-05-21 13.22.48 2017-05-21 13.25.30 2017-05-21 13.30.17 2017-05-21 13.31.42 2017-05-21 13.35.36 2017-05-21 13.36.23 2017-05-21 13.39.12 2017-05-21 13.39.26 2017-05-21 13.39.29