Të Fundit
Nëse nuk keni ku ta shpërndani mishin e Kurbanit, ne ju ndihmojmë…

Nëse nuk keni ku ta shpërndani mishin e Kurbanit, ne ju ndihmojmë…

Kliko dhe lexoje kumtesën e Bashkësisë Islame, Ulqin.

67800571_1655818764572575_3206579045110120448_n

67756805_1655756421245476_556652169860743168_n