Të Fundit
FITËR BAJRAMI – XHAMIA E KLLEZNËS, 05.07.2016

FITËR BAJRAMI – XHAMIA E KLLEZNËS, 05.07.2016

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja e Qazim Kurtit.
Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Forumi Rinor i Xhamisë.

Zoti e shpërbleftë familjen Kurti për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin.

2016-07-05 06.16.59 2016-07-05 06.17.03 2016-07-05 06.17.05 2016-07-05 06.17.16 2016-07-05 06.17.18 2016-07-05 06.17.23 2016-07-05 06.17.57 2016-07-05 06.18.27 2016-07-05 06.18.45-2 2016-07-05 06.18.53