Të Fundit
Video: 250 Shporta të Kurban Bajramit 2020

Video: 250 Shporta të Kurban Bajramit 2020

Të dashur bamirës, mbrëm i kompletuam 250 shportat e Kurban Bajramit për 250 familje. Sot jemi duke bërë shpërndarjen në krejt teritorin e Ulqinit (qytet dhe fshatra) si dhe në zonën e Krajes.
Amaneti juaj, po shkon në vendin e duhur.
Zoti ju shpërbleft dhe ju shtoft pasurinë.
Me respekt, imami i xhamisë.
26.07.2020