Të Fundit
TELEGRAM URIMI PËR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

TELEGRAM URIMI PËR FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

Me kënaqësi të vecantë ju drejtohemi të gjithë besimtarëve të besimit islam me urimet më të përzemërta me rastin e Kurban Bajramit.

Në këtë ditë të bëkuar lutemi të gjithë që paqja, solidariteti, mirësia dhe toleranca të jenë virtyte mbizotëruese tek të gjithë qytetarët tanë. Festa e Kurban Bajramit të na bashkojë drejt këtij realizimi si bazë e së ardhmes. Kjo festë që kurorëzon mirësinë, sakrificën dhe përulësin e cdo besimtari, le të jetë edhe më e thellë e shpalosur në ndjenjat e vullnetit të mirë dhe respektit të ndërsjelltë.

Zoti na ndihmoftë dhe na bashkoftë në punë të mira dhe në solidaritet të përhershëm me njëri tjetrin !

Urime festa e Kurban Bajramit !

E gëzofshim për shumë mote !

Imami i xhamisë së Klleznës
Këshilli i xhamisë së Klleznës
Forumi Rinor i xhamisë së Klleznës

Lini një Përgjigje