Të Fundit
Sofra e Bajramit në Xhaminë e Klleznës, 21.08.2018

Sofra e Bajramit në Xhaminë e Klleznës, 21.08.2018

Mbas namazit të Kurban Bajramit, në oborrin e xhamisë si çdo bajram (tashmë tradicional) patëm të shtruar sofren e mëngjesit me ushqim dhe pije.
Kësaj rradhë sofrën e bajramit e shtroi familja e Hamdi Kurtit, duke lutur Zotin tju shtojë bereqetin dhe njëherit duke iu uruar të gjithëve festën Kurban Bajramit.
Zoti ju bekoftë.

 

2018-08-21 07.06.50 2018-08-21 07.06.51-1 2018-08-21 07.07.16-1 2018-08-21 07.07.18-1 2018-08-21 07.07.39-1 2018-08-21 07.07.41-1 2018-08-21 07.07.56 2018-08-21 07.08.11-1 2018-08-21 07.08.21-1