Të Fundit
Sofra e Bajramit në Xhaminë e Klleznës, 12.09.2016

Sofra e Bajramit në Xhaminë e Klleznës, 12.09.2016

Mbas namazit të Bajramit në oborrin e xhamisë si çdo bajram (tashmë tradicionale) edhe këtë bajram patëm të shtruar sofrën e mëngjesit me ushqim dhe koktej të begatë të organizuar nga Këshilli i Xhamisë dhe Forumi Rinor.

Gëzuar të gjithëve festën e Kurban Bajramit, dhe lus Zotin e Plotëfuqishëm të na shtojë pasurinë dhe bereqetin të gjithëve. Amin.

Me respekt
Këshilli i Xhamisë së Klleznës
Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznes.

0-02-01-4a27c900b574dfe03ab84e437bfcfc85ff0ca273cc7a2111aa8af1f1294f73d6_full 0-02-01-8409ede69a4191d14f1dc4f5cbf41d45abe06ad6aff1d9f1bf113232097399fe_full 0-02-01-27935502278832576e1ab7133e7ba02510120a3fa3e1c9719054ed6adf532725_full 0-02-01-a75a393517a081c5aba555d769675e30f058643002cb1189a1672b83daf41e11_full 0-02-01-b8d7d3aa0788f39a8bf92a8b2ea64233ec4d5e836587e6ec1006be55a87d2c2e_full 0-02-01-faa53681fcbe458177352055bcb794fa50e951a74361a5c313073d27c7bfb023_full