Të Fundit
Punimi i Kaligrafisë në Xhaminë e Klleznës

Punimi i Kaligrafisë në Xhaminë e Klleznës

Të nderuar besimtarë.

Ju njoftojmë se gjatë kësaj vere, përfundojë edhe një projekt i radhës së xhamisë sonë e cila ishte Kaligrafia dhe zbukurimi brenda xhamisë.

Donatori i kësaj vepre të mrekullueshme ishte familja e Hys Çapriqit, ku pagoi shumën prej 2500 euro për punën e bërë.

E lusim Zotin e Madhëruar që ta shpërblej me të mirat e Tij dhe familjarëve shëndet dhe bereqet.

Punimin e plotë mund ta shihni përmes albumit të mëposhtëm.

2018-08-17 14.45.59 2018-08-17 14.46.03 2018-08-17 14.46.11 2018-08-17 14.46.19 2018-08-17 14.46.27 2018-08-17 14.46.38 2018-08-18 10.56.23 2018-08-18 10.56.31 2018-08-19 13.55.04 2018-08-21 04.54.14 2018-08-21 04.54.20 2018-08-21 04.54.29-1 2018-08-21 04.54.35-1 2018-08-21 04.56.17-1 2018-08-21 04.57.53-1 2018-08-21 04.57.57 2018-08-21 04.58.17 2018-08-21 04.58.25 2018-08-17 14.31.29 2018-08-17 14.31.16 2018-08-17 14.31.08 2018-08-17 14.31.03 2018-08-17 14.30.52 2018-08-17 14.30.48 2018-08-17 14.30.41 2018-08-17 14.30.27 2018-08-17 14.30.19 2018-08-17 14.30.11