Të Fundit
Njoftim: Namazi i Xhumasë do të falet në ora 12:15 në Xhaminë e Klleznës

Njoftim: Namazi i Xhumasë do të falet në ora 12:15 në Xhaminë e Klleznës

Të nderuar besimtarë.
Ju njoftojmë se Namazi i Xhumasë në Xhaminë e Klleznës do të falet rreth 10-15 minuta me vonesë për arsye se në ora 12:00 hapet vendkalimi tek tuneli pëshkak të punimeve.
Andaj namazi i xhumasë i bjen të falet në ora 12:15.
Ju faleminderit në mirëkuptim.
Zoti na i pranoft ibadetet tona.
 
Paqja dhe bekimet e Zotit qofshin mbi ju.
Me respekt, imami i xhamisë.