Të Fundit
KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

Të nderuar, Nxënës të shkollave fillore dhe të mesme.
Bëhuni pjesë e programit mësimor në Shkollën Fetare Islame në Xhaminë e Klleznës.
Regjistrimet përfundojnë ditën e Diele me datë 18.09.2016.
Në ora 11:00 do të bëhet regjistrimi, njoftimi me nxënës dhe procesit mësimorë

Me respekt, Mësimdhënësi
Senad ef. Maku.

KONKURSI 1

KONKURSI 2

Lini një Përgjigje

Email adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shenjuar *

*

Mund të përdorni këto etiketa dhe atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>