Të Fundit
FITER BAJRAMI NË XHAMINË E KLLEZNËS, 08.08.2013

FITER BAJRAMI NË XHAMINË E KLLEZNËS, 08.08.2013

Mbas faljes së Fitër Bajramit në oborrin e xhamisë së Klleznës u shtrua ushqim dhe koktej i begatë nga familja Rexha dhe Kurti.
Ndërsa përgatitjen dhe servimin para xhematit e bëri Rinia e Xhamisë.
Zoti e shpërbleftë familjen Rexha dhe Kurti për këtë mëngjes të begatë, duke lutur Zotin e Plotfuqishëm të ia shtojë pasurinë dhe bereqetin. Amin.

17736_226797147469442_899959680_n 543822_226797340802756_1934235214_n 549548_226797357469421_1084142425_n 935938_226797237469433_1918136298_n 969119_226797270802763_1430727485_n 970892_226797470802743_615893951_n 971244_226797434136080_1337096566_n 1001575_226797264136097_1171254249_n 1013262_226797327469424_1856339244_n 1094825_226797410802749_2096987203_n 1098233_226797154136108_1798152250_n 1150176_226797144136109_1208538719_n 1157482_226797297469427_1047412128_n