Të Fundit
Donacione librash për Librotekën e Xhamisë sonë.

Donacione librash për Librotekën e Xhamisë sonë.

Shtëpia Botuese Progresi në bashkpunim me shoqatën Istambull me seli në Shkodër, fundjavën që shkoj në xhaminë tonë u dhuruan mbi 30 tituj të rinj nga botimet e tyre. Me këto donacione po arrihet që sa më tepër të pasurohet Libraria e Xhamisë së Klleznës.

Andaj falënderojmë të gjithë kontribuesit në mënyra të ndryshme, dhe gjithashtu ftoj edhe të tjerët kush ka libra në shtëpi që nuk i nevojiten apo që nuk i përdorë, gjithashtu edhe nga shtëpitë botuese që të na i dhurojnë për xhaminë tonë, në projektin tonë të vazhdueshëm: DHURO NJË LIBËR, KONTRIBO NË DITURI.

Zoti ju shpërbleft.
Me respekt Imami i Xhamisë.

2018-03-17 18.05.41 2018-03-17 18.05.52