Të Fundit

Shkolla Fetare

KONKURS për regjistrim në Shkollën Fetare Islame

10461657_342613932554429_5624090878662434356_ng

Të nderuar, Nxënës të shkollave fillore dhe të mesme. Bëhuni pjesë e programit mësimor në Shkollën Fetare Islame në Xhaminë e Klleznës. Regjistrimet përfundojnë ditën e Diele me datë 07.09.2014. Në ora 11:00 do të bëhet regjistrimi, njoftimi me nxënës dhe procesit mësimorë Me respekt, Mësimdhënësi Senad ef. Maku. Shfaq »

Libra për Kuranotekën e Xhamisë, 11.07.2014

10509598_332622140220275_8254571408146971403_n

Falënderojmë familjen Kroma që dhuroi sot ditën e Xhuma, afër 80 libra të ndryshëm për Librarinë e Xhamisë së Klleznës. Duke e pasuruar edhe më shumë librarin e xhamisë. Andaj ftoj edhe të tjerët kush ka libra në shtëpi që nuk i nevojiten apo që nuk i përdorë të na i sjellin në xhaminë tonë, në aktivitetin tonë: DHURO NJË ... Shfaq »

EJANI TA MESOJMË FENË TONË

1483139_259203670895456_1596465590_n

I dashuri nxënës, nëse keni ndokënd nga anëtarët e familjes suaj apo nga shoqëria që keni, që kanë shprehur dëshirën për të vazhduar shkollën fetare tek Ne, atëherë mos ngurroni, shpejtoni, keni kohë të regjistroheni deri me datën 01.12.2013. Shfaq »

MIRËNJOHJE për nxënësin më të mirë të vitit akademik 2012/2013

1425794_253064531509370_1128875707_n

Pas përfundim të pjesës së parë të programit , pasoi ndarja e shpërblimeve për 35 nxënësit e Mësim Besimit të Xhamisë së Klleznës. Nxënësit u shpërblyen në bazë të suksesit të arritur gjatë mësimit të vitit akademik 2012/2013, ku morën edhe certifikatat e këtij niveli të sapo përfunduar. Nga nxënësit shembullorë me notë shkëlqyeshëm, ishin: Riza Kurti, Dorijana Meqikukiq, Edona ... Shfaq »

Manifestimi me rastin e Vitit të Ri dhe Ndarja e shpërblimeve

1452138_253063978176092_413215908_n

Manifestimi me rastin e Vitit të Ri Hixhri dhe Ndarja e shpërblimeve në xhaminë e Klleznës, 03.11.2013 Viti i Ri Islam fillon në ditën e parë të muajit Muharrem i cili llogaritet muaji i parë në kalendarin Islam. Shumë mulimanë përkujtojnë këtë ditë për të përkujtuar madhështinë e këtij muaji si dhe migrimin e të dërguarit të fundit Muhammedit a.s. ... Shfaq »

PIKNIK PRANË DETIT me nxënës – 24.11.2012

302709_138627616286396_72636070_n

PIKNIKU NË BREGDET me rastin e vitit të ri Hixhri 1434, me Nxënësit e Mësimbesimit Islam. Piknikun e kanë organizuar Xhamia e Klleznës në bashkpunim me Xhaminë e Zogajve, Pistullit, Kollomzes dhe xhamia e Selites. Kemi pasur 90 nxenës të Mësimbesimit nga 5 xhamiat e komunës së Ulqinit. Shfaq »