Të Fundit

Forumi Rinor

FORUMI RINOR shtroj iftarin tradicional…

2015-07-10 20.28.19

FORUMI RINOR i Xhamisë së Klleznës, me datën 10.07.2015, e Xhuma shtroj iftar tradicional për të gjithë anëtarët e forumit në oborrin e xhamisë. Iftari u organizua nga vetë anëtarët e forumit, ku përpos anëtarëve prezent ishin Këshilli dhe Imami i Xhamisë. Pjesëmarrës në këtë iftar ishin mbi 50 të rinj dhe të reja të fshatit Kllezën. Forumi Rinor falënderon ... Shfaq »

XHAMIA E KLLEZNËS NDIHMOI 220 FAMILJE NË NEVOJË

2015-07-08 19.42.52

Në dhjetë ditëshin e fundit të Ramazanit, Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, shpërndau për të tretën herë radhazi SHPORTËN E RAMAZANIT si aksion humanitarë bamirës në ndarjen e ndihmave që iu dedikua: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e ... Shfaq »

Forumi Rinor jep shfaqjen e radhës me 07.02.2015, ora 19:00

FILMI 1

JU MIRËPRESIM NË SHFAQJEN E RADHËS Programi i së shtunës mbrëma me 07.02.2015 Në ora 18:40 do të falim namazin e Jacisë. Në ora 19:00 shfaqja e filmit. Në fund Koktej me pjesëmarrësit në shfaqje dhe diskutime të ndryshme. Ju mirëpresim. Kryesia e Forumit Rinor i Xhamisë së Klleznës. Shfaq »

Forumi Rinor shënoi programin “Mirë se erdhe o Resulall-llah” kushtuar Muhamedit a.s.

2014-11-30 15.16.49

Të shtunën, respektivisht më 17.01.2015, pas faljes së namazit të Jacisë, në orën 19:00 në xhaminë e Klleznës, u realizua programi “Mirë se erdhe o Resulall-llah” nga Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës në kuadër të Kinemasë Islame kushtuar Jetës dhe Misionit të Muhamedit a.s. Në një ambient jashtëzakonisht të ngrohtë dhe modest, programin e filloi imami i xhamisë, ku, ... Shfaq »

Program dy ditorë me rastin e përkujtimit të lindjes së hz. Muhamedit a.s. (E Shtunë – E Dielë, 17-18.01.2015)

MUHAMEDI - A3

Të nderuar besimtarë të besimit islam. Kemi nderin të ju ftojmë të gjithëve familjarisht që të merrni pjesë në këtë kremtim i cili do të mbahet gjatë dy ditëve në Xhaminë e Klleznës. E SHTUNË:  Programi do të fillojë natën e së Shtunës mbrëma me 17.01.2015, të përgatitur nga Forumi Rinor i xhamisë, në kuadër të projektit Kinemaja Islame, e ... Shfaq »

U MBAJT SHFAQJA E TRETË, FILMI “ÇLIRIMI I KONSTANTINOPOJËS – FETIH 1453”

333

Mbrëmjen e së Shtunës me 03.01.2015, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës bëri shfaqjen e tretë me filmin “Çlirimi i Konstantinopojës – Fetih 1453” në Xhaminë e Klleznës në kuadër të projektit dimërorë “Kinemaja Islame”. Programi filloi në ora 18:30 me faljen e namazit të Jacisë, ku më pas pasoi një ligjëratë e shkurtër nga imami i xhamisë në lidhje ... Shfaq »

Shfaqja e tretë: Çlirimi i Konstantinopojës, me 03.01.2015, e Shtune, Ora: 19:00

FETIH 1453 - FILMI

JU MIRËPRESIM NË SHFAQJEN E RADHËS Programi i së shtunës mbrëma me 03.01.2015 Në ora 18:30 do të falim namazin e Jacisë. Në ora 18:45 do të mbajmë një përshkrim në lidhje me filmin. Në ora 19:00 shfaqja e filmit. Në fund Koktej me pjesëmarrësit në program dhe diskutime të ndryshme. Ju mirëpresim. Kryesia e Forumit Rinor i Xhamisë së ... Shfaq »

U MBAJT SHFAQJA E RADHËS “MUSAI DHE FARAONI” NË XHAMINË E KLLEZNËS

2014-12-20 16.49.41

Të Shtunën në mbrëmje me datën 20.12.2014, Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës bëri shfaqjen e radhës nga projekti dimërorë “Kinemaja Islame”. Kësaj radhe u shfaq filmi dokumentarë “Musai dhe Faraoni”, ku u tregua historia e Pejgamberit Musa a.s. dhe mrekullit e tij, si dhe ndëshkimi i Faraonit. Programi filloi në ora 18:30 me faljen e namazit të Jacisë, ku ... Shfaq »