Të Fundit
Aktivitetet e Xhamisë së Klleznës në Kronikën e Ulqinit

Aktivitetet e Xhamisë së Klleznës në Kronikën e Ulqinit

Aktivitetet e Xhamisë së Klleznës në Kronikën e Ulqinit, 16.09.2016

Lini një Përgjigje

Email adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shenjuar *

*

Mund të përdorni këto etiketa dhe atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>